De Sleutel - Leerkracht groep 3 - min. 23 uur p.w.

Vacature Leerkracht groep 3 – Basisschool de Sleutel – Rotterdam 

Ben jij die enthousiaste leerkracht die op zoek is naar een functie waar je echt van betekenis bent? Beschik jij daarnaast over de capaciteiten om jonge kinderen zich te laten ontplooien en zich ook veilig te laten voelen op school? Solliciteer dan direct als Leerkracht groep 3 bij basisschool de Sleutel.

Basisschool ‘De Sleutel’ is een kleurrijke basisschool waar onderwijs wordt verzorgd aan kinderen van 2 t/m 12 jaar. De school heeft reguliere groepen en schakelklassen voor onderwijs aan nieuwkomers. De school staat in de multiculturele wijk Bloemhof en biedt de kinderen 10 uur meer leertijd waarin kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen op diverse vakgebieden.
Het team van de school maakt gebruik van de technieken van “Teach like a Champion” en beschikt over diverse specialisten ter ondersteuning van goed onderwijs en een veilig schoolklimaat.
 
Wat ga je bij ons doen als leerkracht groep 3?
De Sleutel is een dynamische basisschool, multicultureel, een plek waar je echt van betekenis bent. Jij weet als geen ander dat kinderen zich razendsnel ontwikkelen als zij goed onderwijs krijgen. Jij gaat je elke dag hier voor de volle 100% inzetten om dit te bewerkstelligen, waar je ook veel voldoening uit krijgt.  De kinderen op onze school hebben diverse achtergronden op cultureel en taal gebied, op onze school ontmoet je de wereld en ontmoeten mensen uit de wereld elkaar. Bij de Sleutel vergaderen wij zo min mogelijk over organisatorische zaken; het leren van de kinderen staat centraal. Wij verwachten van onze leerkrachten dat zij er alles aan doen om de kinderen en hun ouders bij het leerproces te betrekken. Tenslotte weet jij dat geen enkel kind hetzelfde is, maar ben jij ook prima in staat om het onderwijs specifiek op kinderen met verschillende niveaus af te stemmen.
 
Wat vragen wij van jou als leerkracht groep 3?
Op de Sleutel werken wij met een hecht team waar de cultuur zich kenmerkt door elkaar hulp te bieden waar nodig, iets dat belangrijk is voor ons om terug te zien in jouw profiel. Daarnaast vragen wij van jou als onze nieuwe collega dat:
 • jouw hart ligt bij onze leerlingen in de grootstedelijke context van Rotterdam Zuid;
 • je je flexibel inzet om onze leerlingen van groep 0 t/m de schakelklassen te begeleiden in hun ontwikkeling;
 • je beschikt over goede didactische en pedagogische kwaliteiten;
 • je beschikt over kwaliteiten om in te kunnen springen op diverse onderwijsbehoeften en passend onderwijs arrangementen;
 • je een pabo diploma hebt;
 • je op eigentijdse wijze invulling geeft aan de identiteit van de stichting;
 • je een teamspeler bent.
Wat bieden wij jou als leerkracht groep 3?
Een leerkracht groep 3 die bij ons in dienst komt, komt te werken in een uitdagende functie waar eigen initiatief wordt toegejuicht. Verder bieden wij jou:
 • een werkomgeving in Rotterdam Zuid, waar geen dag hetzelfde is;
 • een functie voor min. 23 uur met een vast dienstverband bij goed functioneren;
 • een vaste groep in overleg;
 • een lerend schoolteam dat werkt met het format van LeerKRACHT;
 • mogelijkheid voor coaching;
 • arbeidsvoorwaarden conform cao-PO;
 • reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, dag van de leraar, eindejaarsuitkering.
Kortom: Wil jij werken in een internationale stad met een nuchtere en daadkrachtige mentaliteit? Een stad die zich kenmerkt door ambitie, betrokkenheid en verandering? Spreekt dit je aan? Solliciteer dan nu!
 
Sollicitatieprocedure
Spreekt de vacature jou aan? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar Marit Zandbergen m.zandbergen@cbsdesleutel.nl). Voor meer informatie bezoek onze website www.cbsdesleutel.nl. Voor verdere vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Marit Zandbergen via eerder genoemd e-mail adres of via 06-11478946. Wij zijn benieuwd naar jou!